Dezvoltarea parteneriatelor profesionale
Compania noastră este deschisă cooperării cu arhitecți, designeri, constructori si proiectanți
Construcțiile naturale au un potențial mare pentru piața moldovenească. Datorită tranziției către eficiența energetică, sursele alternative de energie, respectarea mediului și preocuparea pentru sănătatea personală, construcțiile naturale pot oferi cea mai bună soluție în domeniul imobiliar rezidențial și comercial.
Această secțiune încurajează specialiștii din domeniul ingineriei, arhitecturii, proiectării, construcțiilor - să studieze tehnologia noastră și soluțiile pe care le oferim - pentru implementarea în proiectele lor și promovarea reciprocă a eco-construcției în țara noastră
Am întocmit documente tehnice care vor deveni baza studierii tehnologiei pentru fiecare specialist. Unele dintre materiale sunt prezentate pe site, dar vom oferi o listă completă de informații celor care sunt gata să coopereze cu noi în mod continuu.
Documente elaborate cu suportul HUB-ului Antreprenorilor Sociali, în cadrul proiectului ”Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilă a țării”, finanțat de Uniunea Europeană, cofinanțat de Suedia și finanțat parțial de către IM.
Made on
Tilda