minodora
Construim bungalou pentru ședere confortabilă oaspeților dvs
Despre proiect
Proiect MINODORA - bungalou medern în care cufundați-vă în lumea naturii moldovenești și experimentați plăcerea maximă în acest moment.
MINODORA înseamnă "cadoul lunii". Noaptea, ca o stea pe cer - strălucește, în timp ce nu iese în evidență din peisaj, ci o decorează armonios. De parcă natura a creat designul acestei case.
VALOARE
Modul de viața
Tot mai mult turiștii se preocupă de mediul înconjurător. Piața se axează pe valorile ecologice descrise în Scopurile de Dezvoltarea Durabilă ale ONU.
Complexurile turistice care activează în acest domeniu construiesc exclusiv din materiale ecologice și inofensive pentru natură.
Tradiții
Deveniți promotori unei priviri moderne asupra tradițiilor din trecut - construirea din paie, lut și lemn. Mulți turiști din țările vecine au amintiri despre viața din satele bunicilor - în astfel de case se simte istoria și tradițiile oamenilor. Am regândit conceptul de eco-cladirile ancestrale cu toate facilitățile lumii moderne.
Investiție inteligentă
Garantăm economii prin reducerea costurilor de incalzire și răcire datorită izolației termice ridicate a panourilor.
Pentru manipularea panourilor nu se necesită cheltuieli mari pe tehnica specială. Casa va rezista zeci de ani fără intervenții majore.
Comunitate

Odată cu crearea unei infrastructuri pentru cazarea oaspeților și promovarea eco-turismului, veți avea acces la noi piețe. Oferim clienților includerea în trasee turistice și diverse platforme online, astfel încât serviciile Dvs să fie disponibile pentru mai mulți oaspeți.

Vă vom asista la crearea unui brand pe Internet și să deveniți un ambasador EVECO. Fluxul clienților interesați să locuiască într-o casă naturală va fi direcționată în mod special către dvs

Suport de stat

Statul investește în dezvoltarea turismului - se introduc programe, concursuri și instrumente financiare pentru ca Dvs să vă dezvoltați. Pe baza serviciului de cazare turistica - se pot implementa proiecte pentru furnizarea altor servicii - alimentatie, activități in aer liber, vacanțe, traininguri, suveniruri și etc. Vă informăm despre toate posibilitățile și vă ajutăm în găsirea surselor de finanțare. Noi suntem cointeresați în dezvoltarea voastră - dacă aveți mai mulți turiști, atunci vom avea mai mulți clienți!

 • 39 m2
  Suprafața utilă a casei
 • 2 persoane
  Numarul optimal de locuitori
 • 3 luni
  De la momentul semnării contractului
De ce ne aleg
 • Izolație termică
  Conductivitatea termică a pereților cu izolație de paie este de 3 ori mai mică decât cea a betonului aerat și de 7 ori mai mică decât cărămida. Pierderi minime de căldură
 • Rapiditate
  Procesul de construcție are loc în paralel fără utilizarea echipamentelor grele. Un set de panouri de perete este fabricat în uzina și instalat într -o săptămână.
 • Sănătate
  Compoziția naturală a materialelor elimină posibilitatea eliberării substanțelor dăunătoare în timpul funcționării casei. Minimizează riscurile de aparitie a alergilor si a bolilor respiratorii gratie la bio-regularea umidității
 • Anti-incendiu
  Izolantul natural este presat sub presiune, ceea ce stoarce excesul de oxigen în interiorul pereților. După aplicarea tencuielii de argilă - peretele rezistă la 1000 de grade direcționat foc timp de 1 oră.
 • Exploatare
  În perioada de încălzire economiile ajung și la 20.000 MDL. Consumul anual de energie minim din cauza ventilației naturale și a termo-reglarea pereților
 • Durabilitate
  Casele noastre vor servi peste 100 de ani, ca și casele din materiale naturale identice, care deja sunt mai vechi de un secol
CONȚINUTUL OFERTEI
 • Pereți exterioare și disparțitoare din eco-panouri
 • Acoperiș din falț
 • Ferestre și ușă din lemn
 • Comunicații
 • Fațadă și finisaj
 • Fundament
 • Mobilier
 • Terasa
Primi oferta detaliată
Fiecare zi Pâna la 20:00 veți primi de la noi toată informația referitor la proiectul și prețuri
Sunteți de acord cu Termenii și Condițiile noastre referitor la prelucrare datelor personale. Informația va fi confidențială pentru alți utilizători
Ce facem mai departe
Coordonăm detaliile proiectului cu amenajarea și logistica
Semnăm contractul, estimerile și termenii de executare
Achitați în tranșe și construim casa naturală pas cu pas
Creați o experiență
unică pentru oaspeții
dumneavoastră

Comandați bungalou
V-a placut proiectul? Dacă vedeți rentabilitatea ca și noi - discutăm implementare cât mai curând posibil

Folosim materiale regenerabile inclusiv ale producătorilor locale, care ajută la reducerea emisiilor și la conservarea CO2 din mediu.

După ce ați construit casa cu compania EVECO - conservați 2,7 tone CO2 și reduceți emisiile de dioxid de carbon cu 0,6 tone anual!

Made on
Tilda